۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۲۰:۱۵

شعبانی فرد:

منشا برخی آمارهای ارائه شده در استان مشخص نیست

منشا برخی آمارهای ارائه شده در استان مشخص نیست

اراک - خبرگزاری مهر: استاندار مرکزی گفت: برخی مسئولان آمارهایی را در مورد طلاق و وضعیت سواد مردم استان مرکزی ارائه می کنند که منشا این آمار مشخص نیست که باید با بررسی دقیق و کارشناسی شده در این زمینه مشخص شود که آمارها از کدام منابع تامین می شوند.

به گزارش خبرنگار مهردر اراک، علی اکبر شعبانی فرد عصر چهارشنبه در کارگروه سند راهبردی بخش بانوان و جوانان برنامه پنجم توسعه استان مرکزی در اراک افزود: در برخی آمارهای ارائه شده در مورد وضعیت سواد مردم استان، 120 هزار نفر از زنان استان بیسواد معرفی شده اند در حالی که از کل جمعیت یک میلیون و 400 هزار نفری استان تنها 10 درصد بیسوادند که نشان می دهد این آمارها صحت ندارد و یا منشا و ماخذ آماری آن دچار اشکال است.

وی اضافه کرد: باید با انجام کار پژوهشی مناسب و نیز برنامه ریزی دقیق علل افزایش و یا کاهش ناهنجاریهای اجتماعی در استان مرکزی مشخص شود تا برنامه ریزان با استناد به این موارد بتوانند در اهداف و هدفگذاری های خود در این عرصه اقدام مناسبی را صورت دهند.

وی در ادامه به مشکلات درمانی و بهداشتی زنان استان اشاره کرد و گفت: بخشی از تسهیلات بنگاههای زودبازده به زنان و طرح های آنان اختصاص خواهد یافت و در این راستا از طرح های بانوان برای ساخت مراکز درمانی ویژه این قشر استقبال کرده از آن حمایت می کنیم.

شعبانی فرد یادآورشد: در صورتی که بانوان علاقمند به سرمایه گذاری در ایجاد مراکز درمانی ویژه زنان به صورت تخصصی باشند آمادگی وجود دارد که با اختصاص زمین کافی و ارائه تسهیلات بانکی از طریق اعتبارات بنگاههای زود بازده زمینه را برای راه اندازی کلنیک های تخصصی ویژه زنان در حوزه های مختلف فراهم کنیم.

استاندار مرکزی در ادامه به سند راهبردی بخش بانوان در برنامه پنجم توسعه اشاره کرد و بیان داشت:در این سند باید توجه ویژه ای به ایجاد اشتغال بانوان از طریق اشتغال های خانگی صورت گیرد و در این راستا باید با تعریف مشاغلی که بنیان های خانواده را اسیب نمی زند زمینه ساز افزایش توان مالی خانواده شد.

وی اضافه کرد: درصورت توجه کافی به موضوع اشتغال خانگی افراد خصوصا بانوان اقتصاد خانواده ها تامین و زمینه برای توسعه اقتصادی استان نیز فراهم خواهد شد چرا که تولیدات صورت گرفته توسط بانوان در مشاغل خانگی می تواند به بازار راه یافته و رونق اقتصادی استان را درپی داشته باشد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استاندار مرکزی نیز گفت: توانمند سازی بانوان، آگاهی و خود باوری با جایگاه شایسته در خانواده و اجتماع و برخورداری از فرصتهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، پایداری و پویای به عنوان محورهای اساسی در هویت بخشی به جامعه و جوانانی دین باور و پویا از جمله اهداف سند راهبردی بخش زنان و جوانان در برنامه پنجم توسعه استان است.

اشرف جواهری افزود: افزایش روحیه خود باوری و اعتماد به نفس زنان، ارتقا اگاهی زنان در جامعه به مسایل مختلف، افزایش تصدی پست های مدیریتی زنان، وجود کانونهای کارآفرینی فعال جهت فراهم نمودن زمینه لازم برای ورود به بازار کار جوانان و وجود نیروهای انسانی متخصص در حوزه های مختلف برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان از جمله نقاط قوت این سند است.

وی اضافه کرد: ناکافی بودن امکانات ورزشی زنان در مناطق محروم روستایی، نبود مدیریت یکپارچه و متولی مشخص و انجام امور موازی با اثر بخشی، ناکافی بودن فضاهای آموزشی و کارگاهی وتجهیزات مناسب جهت آموزش رشته های فنی و حرفه ای، نبود تناسب بین مهارتهای آموزشی و نیاز زنان استان از جمله نقاط ضعف استان است که در این سند به آن توجه شده است.
 

کد خبر 1073161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha